Vasile Blaga nu mai tolerează atitudinea lui Boc de a critica de pe margine și-l atacă dur, După ce în ultimele luni Emil Boc a participat mai mult la reuniunile PMP decât la cele ale PDL, președintele democrat-liberalilor, Vasile Blaga,  l-a acuzat pe primarul Clujului că joacă la două capete.

„Eu îi tratez cu respect pe foștii președinți, dar dacă domnul Boc ține atât de mult la partid, de ce nu se implică în discuțiile din Biroul Permanent. Va fi membru în BP și în viitorul partid de dreapta. Dacă domnia sa nu ar fi jucat la două capete: cu Mișcarea Populară, cu Fundația Mișcarea Populară. Ce mesaj a dat domnul Boc în campania electorală când a participat la toate întâlnirile organizate de Mișcarea Populară. Eu cred că va rămâne în partid. Nu știu ce-și dorește. A jignit partidul pentru că nu a fost la mitingul de la Cluj. Nu pe mine. A jignit 20.000 de oameni”, a declarat Vasile Blaga la Realitatea TV.

 

loading...

2 COMENTARII

  1. Nu înţeleg de ce pe găozarul ăsta penticostalez nu-l întreabă nimeni de sănătate sau de Liliana Călin ……
    EMIL BOC ESTE UN CACA MARE ÎNTR-UN FUND MIC CE SE VREA A STA ÎN DOUĂ LUNTRII!

    • Mai nea Vasile,boc e atat de mic,incat nu poate jigni pe nimeni.Eu in locul”lu matale”la-si da dracului afara din partid,ca mai mult rau poate face din interior decat de afara,in plus de asta, este faptul ca nu poti sa ai incredere intr-un asemenea individ,era sa zic om,noroc ca am vazut la timp ca limbikul asta nu se poate numi OM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.