Home Politica Iohannis: Noul Guvern arată că Victor Ponta a minţit. El și-a dorit şi a şi reuşit să rupă USL

Iohannis: Noul Guvern arată că Victor Ponta a minţit. El și-a dorit şi a şi reuşit să rupă USL

by S. C.

Prim-vicepreşedintele PNL Klaus Iohannis a afirmat, joi, că „premierul a minţit” şi că de fapt „nu a dorit să continue în formula USL”. iohannis spune că Ponta și-a dorit șia  reușit să rupă USL

„Nu a dorit să intre, în mod paradoxal, în Parlament pentru o modificare care muta un cuvânt de la o poziţie la alta, spunând că este complicat, că nu se cuvine, în schimb a făcut o nouă alianţă, un nou Guvern. Acest lucru arată clar că a minţit că nu vrea să intre în Parlament, că este complicat. A fost un pretext, aşa cum am spus noi de la început. A fost pretextul cu care a dorit şi a şi reuşit să rupă USL. Victor Ponta nu a dorit să continue în formula USL”, a declarat Iohannis.

 

You may also like

2 comments

wlady 6 martie 2014 - 16:40

Normal cu nervosul de Antonescu,care toata ziua il musca de kur si s-a vandut lui basescu,sa se supere omul.Domnule sas,ca neamt nu vei fi niciodata,despre asta ce parere ai?

Reply
Gogu Velisaru 6 martie 2014 - 19:24

Pacat Antonescu si Ponta au castigat alegerile cu promisiunea ca il da jos pe locatarul de la Cotroceni. Datorita manevrelor nestiute de mine si de restul celor care i-am ales ,Antonescu sa transformat in inamicul public a lui Ponta si nu stie cum sa il dea jos din functia de prim Ministru. Antonescu a demisionat din functia de sef al senatului dand dovada de infantilism politic . zero la urmatoarele alegeri.

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.