Home Politica Vicepremierul Kelemen Hunor și doi deputați PSD, șefi de comisii, pleacă pentru o săptămână în Indonezia

Vicepremierul Kelemen Hunor și doi deputați PSD, șefi de comisii, pleacă pentru o săptămână în Indonezia

by George Avram

Vicepremierul Kelemen Hunor, liderul UDMR, deputata PSD Natalia Elena Intotero, președinta Comisiei pentru învățământ din Camera Deputaților, și deputatul PSD Ștefan Moșoiu, președintele Comisiei pentru afaceri europene, vor merge Indonezia, în perioada 9-16 iunie, la invitația grupului de prietenie româno-indonezian din această țară.

Trei deputați, plimbare în Indonezia pe banii românilor

Într-un memorandum intern, secretarul general al Camerei Deputaților, Silvia – Claudia Mihalcea, ajunsă în această funcție tot la propunerea PSD, a cerut Biroului Permanent al Camerei bani pentru această deplasare.

„În vederea realizării acțiunii, din bugetul Camerei Deputaților, urmează a fi asigurate cheltuielile privind transportul internațional aerian pe ruta București – Jakarta – Bali – București, transportul local în Bali, translația, pe durata programului vizitei în Jakarta, indemnizația de deplasare în valută (indemnizația de cazare și diurnă, membrii delegației ocupându-se personal de efectuarea rezervărilor la hotel), asigurările de sănătate și contra accidentelor, cadourile simbolice, precum și avansul cu decontare ulterioară”, se arată în documentul citat de G4Media.

Astfel, se cere pentru cei trei deputați indemnizație de deplasare în valută, pentru cazare pentru șase nopți și indemnizație diurnă, „categoria a II-a, 100% pentru 8 zile, diurnă majorată cu 20” și un avans de 30% din acești bani, „cu decontare ulterioară”.

Cei trei se vor întâlni cu membrii comunității românești din Indonezia, cu oficiali ai Camerei Reprezentanților a Parlamentului Indoneziei și vor participa la ceremonia oficială de deschidere a Consulatului României din Bali. În ultima zi a deplasării, vor vizita „obiective economice și culturale”.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.