Home Actualitate Tragedie de Anul Nou la Shanghai: Zeci de persoane ucise și rănite. VIDEO

Tragedie de Anul Nou la Shanghai: Zeci de persoane ucise și rănite. VIDEO

by I. B.

Cel puțin 36 de persoane au fost ucise, iar alte sute au fost rănite într-o busculadă produsă la Shanghai în noaptea de Anul Nou, după ce aceștia s-au năpustit să culeagă bacnotele aruncate de o eprsoana necunoscută, relatează presa chineză, preluată de agenții de presă străine.

Accidentul s-a produs cu 25 de minute înainte de miezul nopții într-o piață aglomerată situată pe renumita faleză a orașului. Majoritatea celor răniţi au fost transportaţi la spital. Busculada s-a produs după ce mai multe persoane rămase neidentificate au aruncat bancnote false, dintr-o clădire, în mijlocul oameni care se adunaseră pentru celebrarea Revelionului. Oamenii au început să culeagă banii falși, astfel că s-a creat busculada.

Un martor a observat că mai multe persoane aruncau bancnote dintr-un bar situat la un etaj superior. „Am adunat câteva bancnote, dar m-am retras când mi-am dat seama că erau false”, a declarat un tânăr de 27 de ani citat de Reuters. „Au fost scene groaznice, zeci de oameni au fost călcaţi în picioare”, a spus acesta martorul.
https://youtu.be/Cg6kzDI0D1U

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.