Conducerea Europa FM a decis să returneze banii obținuți dintr-un contract de publicitate cu Primaria București, anunță postul de radio. Acesta precizează,  că postul va pune la dispoziție spațiile publicitare respective pentru promovarea inițiativei „Noi construim un spital”.

„Acceptarea generoaselor campanii de publicitate cumpărate de Primăria Capitalei pentru promovarea unor proiecte făcute din bani publici, nu pot avea nicio justificare comercială propriu-zisă și reprezintă în realitate publicitate electorală mascata în favoarea PSD și a Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea”, anunță postul.
Contractul vizează difuzarea unui spot pe minim șapte posturi TV, promovare pe minim 8 stații radio si promovare online pe minim 11 site-uri.

Anunțul vine după ce Libertatea a scris, joi, că primarul „Firea a cheltuit 1,1 milioane de euro ca să facă publicitate spitalului de copii Gomoiu, construit cu supraevaluări ‘cu 2,485%'”.

Recent, Gabriela Firea a stârnit un scandal odios prin acuzele la adresa proiectului „Noi construim un spital” și inițiatoarelor acestuia.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.