Home Economie S-a găsit crema cremelor. Finanţele au numărat 81.000 români cu venituri lunare de peste 25.000 lei. Zeci de mii în Armată, Poliţie, Justiţie

S-a găsit crema cremelor. Finanţele au numărat 81.000 români cu venituri lunare de peste 25.000 lei. Zeci de mii în Armată, Poliţie, Justiţie

by Ioana Popescu

Ministerul Finanţelor a numărat până la 81.000 de români – stat şi privat – care obţin lunar peste 25.000 de lei din salarii şi venituri asimilate, inclusiv din sporuri şi indemnizaţii pentru consilii de administraţie, potrivit informaţiilor obţinute de Profit.ro.

Guvernul pregătește un impozit nou, care ar urma să fie aplicat numai în sectorul de stat.

Printre cei care nu apar în Revisal, potrivit legii, sunt militarii, structuri ale MAI, SRI, SIE, STS, SPP, parlamentarii, unii demnitari, primarii şi magistraţii.

Totodată, aceste domenii cu angajaţi care nu apar în Revisal sunt tot cele în care sunt foarte mulţi beneficiari de pensii speciale.

Bugetari cu venituri (nu doar salarii) de peste 25.000 de lei pe lună sunt şi în domenii precum gestionarea de fonduri europene, sănătate, dar şi educaţie, potrivit surselor Profit.ro.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.