Cristian Coman a fost identificat el fiind descoperit mort în urma atacului terorist de la Nisa. Autoritățile franceze au confirmat decesul.

Familia Coman, formată din soţul Cristian, soţia Adriana şi copilul lor, au fost daţi dispăruţi după atacul terorist de la Nisa. Băiatula fost regăsit de bunica sa, într-un spital, el aflându-se în stare stabilă, iar mama sa a fost găsită, sâmbătă, într-un spital din Nisa, aflându-se în stare gravă, dar stabilă. Familia Coman locuia în Austria.

Iată comunicatul Ministerului Afacerilor Externe:

„Ministerul Afacerilor Externe anunță cu profund regret decesul unui cetățean român în urma atacului de la Nisa, membru al familiei dată dispărută anterior. Autoritățile franceze au confirmat decesul.

Procedura de identificare a corpului neînsuflețit al victimei de cetățenie română, efectuată de către autoritățile franceze, s-a finalizat în urmă cu puțin timp, cu sprijinul autorităților române.

Reamintim că minorul și mama sa au fost identificați printre răniți, aflându-se internați în două spitale din Nisa. Starea lor de sănătate evoluează pozitiv.

În prezent, reprezentantul Consulatului General al României la Marsilia, precum și consulul onorific la Nisa, se află alături de familia cetățeanului român decedat, acordând în continuare sprijinul necesar.

De asemenea, reprezentanții ambasadei României la Paris și ai Consulatului General al României la Marsilia mențin legătura permanentă cu Celula de Criză instituită de autoritățile franceze.

Ministerul Afacerilor Externe adresează sincere condoleanțe familiei îndoliate și va acorda întreaga asistență necesară în continuare.”.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.