Home Actualitate Rareş Bogdan, după ce Primăria Alexandria a interzis mitingul PNL din 20 aprilie: Noi vom fi acolo!

Rareş Bogdan, după ce Primăria Alexandria a interzis mitingul PNL din 20 aprilie: Noi vom fi acolo!

by S. Z.

 

Consiliul Local Alexandria a refuzat să dea autorizație pentru un miting PNL, motivând  că în zonă vor fi amplasați iepurașii de Paște.

În acest context, Rareş Bogdan a declarat că „Noi vom face acest miting, dar fiind oameni care respectă legea nu ne vom aduna pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor ci vom merge în mars”.

„Astăzi am aflat că programul nostru din 20 aprilie este unul condiţionat de administraţia PDD de la Alexandria pentru că domnii de la PSD doresc să ţină ţara asta în prizoneriat şi pur şi simplu ne este împiedicat dreptul de a face miting în Alexandria. Asta, în timp ce în Dolj oamenii au fost ameninţaţi pentru a merge la mitingul PSD de la Craiova.

Noi pe data de 4 aprilie am solicitat Primăriei Alexandriei o autorizaţie pentru evenimentul PNL, programul urma să se desfăşoare pe platoul din faţa Casei de Cultură din Alexandria. Nu am primit niciun răspuns, iar astăzi în urma unei şedinţe extraordinare de consiliu, au suplimentat ordinea de zi şi au venit cu două hotărâri prin care introduc celebrul program: vine iepuraşul. Eu o să le spun domnilor de la PSD şi domnului Drăguşin şi celor de la Alexandria că până acum la ei a venit iepuraşul, Moş Crăciun, dar o să vină lupul. Eu le promit că vine lupul, o să facem miting la ei. Noi vom face acest miting, dar fiind oameni care respectă legea nu ne vom aduna pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor ci vom merge în marş”, a declarat Rareş Bogdan la B1TV.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.