Home Actualitate Rareș Bogdan: Cel care a umplut străzile de infractori vrea acum să ajungă ministru!

Rareș Bogdan: Cel care a umplut străzile de infractori vrea acum să ajungă ministru!

by Ana Barb

Liberalul Rareș Bogdan atrage atenția că cel care a umplut străzile de infractori vrea acum să ajungă ministru al Justiției. Eugen Nicolecea este cel care, alături de Tudorel Toader, au schimbat legea astfel încât 15 mii de pușcăriași au fost eliberați, iar mulți au recidivat.

„România PSD. 14.000 de pușcăriași eliberați înainte de termen prin grija lui Tudorel, PSD si ALDE. Vă reamintesc cine este cel care a schimbat legea și a umplut străzile de infractori (unii au recidivat!!): Nicolicea, cel pe care PSD îl vrea la Justiție”, scrie Rareș Bogdan pe pagina lui de Facebook.

Rareș Bogdan, numărul unu pe lista PNL la alegerile europarlamentare, face apel ca cetățenii să iasă la vot pe 26 mai.

„De ce este crucial referendumul: românii nu doresc ca grupuri infracționale organizate să pună mâna pe Parlament și Guvern, nu doresc ca acestea să legifereze astfel încât să scape de închisoare. România nu se poate transforma într-un rai al infractorilor, ea trebuie să meargă înainte, să stea în primul rând al țărilor unde obiectivul general este bunăstarea comunităților, nu a hoților”, afirmă Rareș Bogdan într-un interviu pentru hotnews.ro.

 

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.