Rareș Bogdan a confirmat informațiile lui Victor Ponta, conform cărora un judecător CCR a scris sesizarea depusă de Florin Iordache privind completurile de trei judecători pentru a-l scăpa pe Liviu Dragnea de condamnare.

„Vă dau eu numele, Marian Enache. Vreau să-l rog pe dl Enache să oprească discuțiile nenumărate pe care le-a avut cu dl Iordache, să înceteze cu scrierile de ciorne”, a declarant Rareș Bogdan la B1tv.

„Miercuri e ziua în care România poate fi îngenuncheată definitiv. Miercuri e cheia când vom vedea cine va câștiga războiul. Vom vedea daca ne vor râde infractorii în nas sau daca în democratie hoții stau la pușcărie”, a mai spus Rares Bogdan.

Marian Enache este fost deputat PSD și a fost numit de Senat în iulie 2016 pentru un mandat de 9 ani de judecător CCR.

Victor Ponta a anunțat că liderul PSD Liviu Dragnea își va anula miercuri condamnările , prin decizia Curtii Constitutionale care a fost sesizată de către Florin Iordache, dar care ar fi fost scrisă de cineva de la CCR.

“Domnul Dragnea își va rezolva problema domniei sale miercuri la Curtea Constitutionala printr-o sesizare făcuta de Florin Iordache, dar de fapt scrisă de cineva de la Curtea Constitutionala. Este o informatie a mea si chiar îi cunosc pe cei implicati. Un domn foarte apropiat de domnul Iordache, un domn pe care eu l-am respectat mult timp, dar care acum nu stiu de ce il considera pe domnul Iordache…”, a declarat Ponta la B1 TV.

“Domnul Dragnea miercuri își anulează sentintele date de trei judecatori in ambele dosare si in cel in care e deja condamnat si in acesta. Si atunci de ce sa mai dea ordonante, pentru cine sa dea ordonante? Credeti ca moare de grija lui Nicusor Constantinescu?”, a mai spus Ponta.

 

 

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.