Home Actualitate Primul interviu din 2015 al lui Klaus Iohannis: ”Ne putem întâlni (cu Ponta) și mai des și uneori poate trece o lună și să nu ne întâlnim deloc”

Primul interviu din 2015 al lui Klaus Iohannis: ”Ne putem întâlni (cu Ponta) și mai des și uneori poate trece o lună și să nu ne întâlnim deloc”

by I. B.

Primul interviu al președintelui Klaus Iohannis din  2015, interviu amplu și complex, transmis de Adevărul live, curge în acest moment în toate ecranele televiziunilor de știri. Iată doar unul dintre răspunsuri, legat de relația cu premierul:

”Avem o relație de lucru. Nu avem o coabitare, nu avem o înțelegere. El e primul ministru și mi se pare normal să ne întâlnim atunci când trebuie. Nu putem lucra pentru România fără să discutăm. Ne putem întâlni și mai des și la o săptămână și uneori poate trece o lună și să nu ne întâlnim deloc. Nu trebuie să avem un contract de coabitare, suntem obligați prin natura funcțiilor pe care le avem spre a preveni conflicte, cum se spune între palate. Așa am ajuns la o colaborare normală. Nu înseamnă că dacă discutăm avem aceeași părere, ba, în multe privințe, avem păreri total diferite. Dar trebuie să avem puterea să le punem pe acestea în paranteză. Asta nu înseamnă că nu voi lua atitudine când se impune. Un arbitru trebuie să arbitreze atunci când e cazul”, a declarant Iohannis.

Ampress

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.