Home Actualitate Fiica cea mică a Regelui Mihai se mută definitiv în România

Fiica cea mică a Regelui Mihai se mută definitiv în România

by Ioana Popescu

Fiica cea mica a Regelui Mihai şi a Reginei Ana are 50 de ani şi va prelua o parte dintre însărcinările Casei Regale. Principesa Maria a României s-a născut în exil, la Copenhaga, în ziua de 13 iulie 1964. Nașă de botez i-a fost Principesa Moștenitoare Margareta, sora ei.

Principesa Maria a locuit și studiat în Elveția, apoi a petrecut cea mai mare parte a vieții în Statele Unite ale Americii. Acolo a făcut studii de puericultură și a lucrat, pentru o vreme, în domeniul îngrijirii copiilor.

A lucrat la New York, în relaţii publice, pentru mai multe companii private. Actualmente, locuiește în Statul New Mexico și activează în domeniul consultanței private.

Alteța Sa Regală a petrecut, în ultimii ani, Crăciunul la Săvârșin, în compania Majestăților Lor și a Altețelor Lor Regale. Principesa a fost de mai multe ori în vizită în țară și la București.

Pe 7 mai 2014, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a conferit, în numele Regelui Mihai I Ordinul Coroana României în grad de Mare Cruce Principesei Maria, informează Casa Regală a României.

AMPress

You may also like

1 comment

LIVIU 8 ianuarie 2015 - 13:40

CE MAI CONTEAZA CA APARE O NOUA PROFITOARE

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.