Cofetaria Mara Mura din centrul Capitalei, deținută de D&C Sweets SRL la care Daciana Sârbu are 50% din părtile sociale, funcționează fără autorizație, a declarat Primaria Sectorului 1 pentru Centrul Român pentru Jurnalism de Investigatii. Cofetaria a fost deschisă  pe strada Benjamin Franklin, nr. 5, din Capitală, iar dosarul de autorizare depus la primarie este încă în lucru astfel încât „practic, funcționează ilegal”,scrie hotnew.ro

„Reprezentantii au depus documente la dosarul de autorizare al punctului de lucru din strada Benjamin Franklin, numarul 5, dar dosarul este inca in lucru la inspectorii Primariei Sector 1 si, deci, o autorizatie de functionare nu a fost emisa. Practic, functioneaza ilegal, vom trimite un inspector sa controleze localul si, cel mai probabil, firma va fi amendata”, au transmis Centrului Roman pentru Jurnalism de Investigatii reprezentantii Biroului de presa al Primariei Sector 1, chiar în ziua în care Victor Ponta a demisionat.

D&C Sweets SRL a fost înfiintata în 2014 de către Daciana Sarbu si Cristina Voicu, fiecare deținand cate 50% din partile sociale ale societatii comerciale.

Cofetaria „Mara Mura” funcționează  de câteva săptămâni, produce dulciuri și le vinde. Contactata de Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie, Cristina Voicu, asociata Dacianei Sârbu în D&C Sweets SRL, a a refuzat să comenteze.

Imagini pentru dacianei sarbu cofetarie

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.