USR face mare paradă de faptul că este un partid format din oameni politici neprihăniți – nu fură, nu mint, nu sunt traseiști. La două dintre aceste categorii, pare-se că au călcat strâmb – fie au mințit, fie au ajuns la USR de la alt partid.

Iată că și una dintre vedetele USR, primarul municipiului Braşov, Allen Coliban, este acuzat că a minţit.

Acesta este acuzat că a trecut în CV faptul că este absolvent al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare din Bucureşti, în timp ce prodecanul facultăţii a declarat presei că edilul nu doar că nu a absolvit facultatea, ci a fost şi exmatriculat.

Profesorul universitari Traian Rebedea, de la Universitatea Politehnica Bucureşti, îl acuză pe noul primar al Braşovului că şi-a falsificat CV-ul, scrie Newsbv.ro.

„A minţit ca să fie votat şi a făcut fals în declaraţii oficiale pe senat.ro. Sper să se sesiseze şi Parchetul, să verifice dacă nu e cumva fapt penal. Eu chiar nu cred că toţi politicienii sunt hoţi sau corupţi. Mentalitatea asta a noastră că toti sunt hoţi peste tot strică mult. Aşa zic şi plagiatorii, şi cei care îşi fac treaba de mântuială, este foarte facil să justifici orice prin «toţi fac asta»”, a scris profesorul Rebedea pe Facebook.

După apariţia informațiilor, Coliban şi-a modificat declaraţia precizând că nu are licenţă.

„Am editat descrierea din CV, astfel încât să fie clară partea legată de licenţă şi regret că nu am clarificat-o mai devreme”, a spus Coliban.

CV-ul său a fost modificat atât pe site-ul Senatului, cât şi pe cel al USR.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.