Home Actualitate Pleșu, despre premierul Cioloș: Îmi face o bună impresie

Pleșu, despre premierul Cioloș: Îmi face o bună impresie

by George Avram

Scriitorul Andrei Pleșu a declarat, duminică seară, în cadrul unei ediții speciale a emisiunii „Jocuri de Putere”, de la Realitatea TV, că actualul Executiv are un timp foarte redus la dispoziție pentru a face mari schimbări, însă poate realiza proiecte importante „dacă sunt bine țintite”.

„Noul Guvern are, cel puțin, două handicapuri: 1. are un timp scurt la dispozitie. Un an nu e un interval optim pentru mari revoluții, dar se pot face lucruri dacă sunt bine țintite. A-ți propune obiective boreale nu mi se pare o garanție de reușită și, în al doilea rând, trebuie sa lucreze cu Parlamentul care există. Părerea mea e că Parlamentul are un singur merit: e flexibil. Dacă simte încotro bate vântul, nu are problema să se acomodeze. Asta poate fi o calitate (…) Dar îmi fac iluzia că e un tip de guvern de care era nevoie. Domnul Cioloș îmi face o bună impresie”, a spus Andrei Pleșu.

You may also like

1 comment

Je suis care e! 15 decembrie 2015 - 11:25

dupa colaborarea (turnatorie) cu serviciile, in cazul de fata DIE, familia Plesu ar trebui sa fie ceva mai umila si sa faca un pas in spate!!!

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.