Home Actualitate Parlamentarii Puterii vor pensii mai mari. Ministrul Muncii: Nu pot sa le spun parlamentarilor sa nu voteze legea, dar noi nu o sustinem

Parlamentarii Puterii vor pensii mai mari. Ministrul Muncii: Nu pot sa le spun parlamentarilor sa nu voteze legea, dar noi nu o sustinem

by Ioana Popescu

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a precizat marti ca Guvernul nu sustine proiectul de lege prin care parlamentarii ar beneficia de pensii speciale, chiar daca initiativa aparatine unui grup de parlamentari ai Puterii.

„Eu nu pot sa sugerez parlamentarilor din PSD sa nu il voteze, pentru ca de aceea sunt alesi, sa voteze fara sugestia nimanui, sunt alesi pentru a avea un punct de vedere. Eu pot sa spun punctul meu de vedere, ca ministru, si punctul de vedere al Guvernului pe care il reprezint, si anume ca nu sustinem aceste pensii speciale”, a declarat Rovana Plumb.

Deputatii urmeaza sa discute, marti, un proiect de lege care le va adauga mii de lei la pensii, iar ministrul Muncii va merge comisia de munca de la Camera Deputatilor ca sa discute masurile.

You may also like

1 comment

John6549 9 decembrie 2014 - 17:49

Năravul din fire n-are lecuire! Ăştia tot nu se potolesc. Chiar îşi doresc să iasă lumea în stradă?

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.