Home Actualitate Oreste: Rareș Bogdan NU va dezamăgi!

Oreste: Rareș Bogdan NU va dezamăgi!

by S. C.

Oreste Teodorescu consideră că românii din Italia au încredere în fostul ziarist Rareș Bogdan, după șapte ani de Jocuri de putere. Aceasta este concluzia după mai multe întâlniri pe care le-a avut cu sute de români stabiliți în Italia. Oreste spune că Rareș Bogdaan nu va dezamăgi, iar românii plecați din șară știu prea bine acest lucru.

„Exista o speranța uriașă în revenirea României! Ne trebuie doar o clasa politica înțeleapta, vizionara și cu drag de noi! Avem un potențial uriaș, dovada stau poveștile de succes din diaspora. Avem nevoie acasă de fratii noștri răspândiți pe întreaga planeta, dar ca ei sa vina trebuie sa avem o țara, un stat, o societate deschisă și cu dragoste de bine, de frumos…adică de Dumnezeu, nu un rai al infractorilor, semidoctilor, unde o Gașca de aventurieri politici amanetează România pe sute de ani…

Romanii din Italia, realizați de mulți ani, prosperi și relaxați in cel mai adevărat sens european nu au uitat România! Speranțele lor se îndreaptă timid către cei care pot începe reconstrucția României! Am fost primiți cu multa emoție și adevarata prietenie! 7 ani de emisiune Jocuri de Putere au însemnat construirea unui pod de încredere între noi! Alegerile prezidențiale din 2014, 10 August 2018 și multe alte evenimente care au implicat diaspora au fost prezentate onest și acestea reprezintă o garanție in plus că Rares Bogdan nu va dezamăgi!

#26mai
#invingemciumarosie!”, a scris Oreste pe Facebook.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.