Rareș Bogdan, numărul unu pe lista PNL pentru alegerile de pe 26 mai, a fost primit la Roma cu multă bucurie de românii din diaspora. Mulți dintre ei au mărturisit că ajungeau obosiți a doua zi la serviciu pentru că se uitau până la unu noaptea la emisiunea lui Rareș Bogdan.

„Ne asumam ca a doua zi să cădem de oboseală, pentru că ne uităm la Rareș Bogdan până noaptea târziu cînd se termina emisiunea. Acum este groaznic, nu mai avem la ce emisiuni să ne uităm, abia dacă mai dăm drumul la televizor”, au spus la unison mai mulți români plecați din țară.

Pentru întâlnirea cu Rareș Bogdan unii s-au învoit de la serviciu, alții au venit de la zeci de km depărtare.

„Îmi pare rău că am întârziat, la un moment dat i-am zis angajatorului că nu mai pot să stau, că trebuie să mă învoiesc. Voiam neapărat să-l văd pe Rareș Bogdan. Pur și simplu nu-mi vine să cred că-l văd în carne și oase după ce m-am uitat la el în fiecare seară de 7 ani încoace”, mi-a spus Elena, plecată tocmai din Brăila pentru o viță mai ușoară.

În jur de 350 de persoane au fost prezente la întâlnirea cu Rareș Bogdan de la Roma. Mulți dintre ei aveau lacrimi în ochi, mulți dintre ei s-ar întoarce acasă și mâine dacă în România s-ar schimba lucrurile. Foștii telespectatori ai lui Rareș Bogdan au decis să -i acorde încredere în continuare.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.