O prajitura extrem de savuroasa si de simpla pentru cei care vor sa tina postul Pastelui. Pentru aceasta ai nevoie de cateva ingrediente. Pentru blat sunt necesare 250 g zahar, 300 g faina, 100 ml ulei, 100 g nuca macinata, 100 g gem caise, 300 ml apa, 1 praf de copt, 1 esenta vanilie, 20 g cacao. Pentru glazura ai nevoie de 1 esenta de rom, 30 g cacao, 50 g zahar brun, 100 g Rama Maestro, 50 g nuca de cocos. Se adauga toate ingredientele pentru blat intr-un castron, apoi se amesteca bine. Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava si se pune la cuptor, la 180 grade timp de aproximativ 50 de minute. Intr-o cratita se pun toate ingredientele pentru glazura si se topesc (mai putin nuca de cocos). Cand sunt gata se toarna peste blatul copt si apoi se presara deasupra cu nuca de cocos.

sursa- https://www.kudika.ro

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.