mancare
Lasagna este unul dintre cele mai vechi preparate italienești. Primele retețe de lasagna sunt menționate până și în cele mai vechi cărți…
mancare
Lasagna este unul dintre cele mai vechi preparate italienești. Primele retețe de lasagna sunt menționate până și în cele mai vechi cărți…
Piadina italiană sau Piada (lipie piadina) este o pâine subțire, a cărei proveniență se află în regiunea istorică Romagna. Preparată din câteva ingrediente de bază,…
Deschizi ochii, te dai jos din pat și mergi în bucătărie să-ți pregătești micul dejun. Cafea, ouă, slănină, orez, fasole, banane –…
Înghețata, acest desert răcoritor și delicios, a fascinat omenirea de-a lungul secolelor. De la originile sale în Egiptul Antic până la diversele…
În inima orașului luminilor, Paris, se găsește o cofetărie emblematică care a devenit un simbol al rafinamentului și eleganței franțuzești – Ladurée. …
Supă cremă de fasole verde cu mentă Un kilogram de fasole verde şi un pumn de mentă se fierb în apă cu…
Specificul gastronomic local a devenit, în ultimii ani, una din atracţiile turistice principale. Orice călător ajuns într-o destinaţie străină încearcă preparatele culinare…
Un pahar de smoothie este un mod sănătos și delicios de a începe ziua sau de ați reîncărca bateriile la prânz. De…
Ultima modă în materie de slăbit o constituie supele. Conțin mai puțin zahăr decât sucurile de fructe, și deci mai potrivite atunci…
Mulți cunosc Sicilia cel mai bine prin bucătăria sa, modelată de-a lungul a peste 2.000 de ani de cuceriri, de la fenicieni,…
„Este puțin înfricoșător, după doar două săptămâni să vezi acele rezultate.” Aimee, 24 de ani, a urmat două săptămâni o dietă ultra-procesată,…
Cui nu-i place să mănânce pizza. Nu există om care să nu aibă o rețetă de pizza preferată. Este clar unul dintre…
Vă vine să credeți sau nu, dar nutriționiștii recomandă ca peștele gras să fie introdus în dietă. Când vine vorba de a…
Cottage fries sunt considerati de chefii restaurantelor de lux un adevarat deliciu. Ceea ce este foarte interesant este modul lor extrem de…
Punem apă la fiert. Când dă în clocot, adăugăm puiul taiat bucăţi. Avem grijă ca primele minute să luăm spuma care se…
Pentru sărbătorile de Paşti vă recomandăm creveţi cu avocado, o reţetă mai rafinată şi uşor de făcut. După drobul de miel, friptura şi…
Cozonacul este nelipsit de pe mesele românilor, în special în marile zilele de sărbătoare, precum Crăciunul sau Paştele. Mulţi români mai păstrează…
Masa de Paști nu înseamnă numai friptură de miel și ouă roșii. Kudika vă propune o rețetă simplă pentru un aperitiv deosebit…
@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.