Analistul politic Mugur Ciuvică a spus la Antena 3 că lui Sebastian Ghiță i s-a făcut frică după accidentul patronului Hexa Pharm deoarece este omologul acestuia. Ciuvică a explicat că, la fel ca Dan Condrea, și Sebastian Ghiță face afaceri cu protecția SRI.

Se știe faptul că Mugur Ciuvică a fost unul dintre analiștii, se pare plătiți, ai postului TV al lui Sebastian Ghiță, România TV, până de curând.

Dan Condrea, patronul Hexa Pharma, a murit duminică seara într-un accident de mașină.

Deputatul Sebastian Ghiţă, membru în comisia de control a SRI,  a declarat la REALITATEA TV că va cere luni întrunire de urgenţă a serviciilor din Comisia de Control a SRI din Parlament pentru ca echipa de filaj să facă public filmul filării patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, mort într-un accident de mașină

„Aşa cum cunosc eu statul român, acest om dacă nu a fost arestat, a avut filaj. Este imposibil să vină astăzi cineva şi să mă convingă că s-a făcut ca acest om nu a fost  măcar sub supraveghere. Cazul nu era vreo escrocherie, era de siguranţă naţională.

Nu e joacă, sunt siderat. M-am uitat pe Facebook, sunt sute de mii de oameni care supectează Procuratura, Serviciile.

Statul român este obligat în acest moment să convingă oamenii. Atfel, ne gândim că oricare dintre noi putem fi omorâţi, dar nu cred că suntem un stat în care să permităm să fie oamenii omorâţi. 

Să spună procurorii atunci când un om, o firmă e supectată, de ce pe noi unii vor să ne aresteze, iar pe acest om au dat voie să fie sinucis. 

20 de milioane de români vor crede că România este un stat mafiot, că diverşi vor putea să omoare oameni. Mie nu mi se va putea închide gura. Mulţi dintre noi ştim ce se întâmplă. 

Am auzit-o pe doamna de la ambulanţă că la 7 seara au primit un apel, iar la 8 au aflat de pe internt că patronul Hexi Pharma a murit. Că a fost imediat soliciatată soţia, care l-a recunoscut imediat, dar mortul nu era de recunoscut şi ştie toată presa că era patronul Hexi Pharma. 

Discuţia că nu putem să spune nu mai ţine la o crimă. 

Dacă statul român nu devine urgent extrem de transparent, nici pe mine nu mă mai convinge. 

Vreau să văd în comisia SRI raportul de la filaj şi înregistrarea. Cum a plecat de acasă, de ce s-a urcat în maşina aceea. Nu am informaţii precise, darc cunoscu bine serviciile din România.”, a spus Ghiţă la REALITATEA TV.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.