Home Actualitate Ministrul Florin Cîțu cere Parchetului General anchetarea liderilor PSD. ”Au instigat la nesupunere şi la subminarea autorităţii statului şi au adus costuri imense pentru economie”

Ministrul Florin Cîțu cere Parchetului General anchetarea liderilor PSD. ”Au instigat la nesupunere şi la subminarea autorităţii statului şi au adus costuri imense pentru economie”

by George Avram

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu a solicitat miercuri procurorului general anchetarea tuturor declaraţiilor făcute de liderii PSD de la declararea stării de urgenţă. Cîțu îi acuză pe aceștia că au instigat la nesupunere şi la subminarea autorităţii statului,  aducând costuri imense pentru economie.

”Solicit Procurorului General al Republicii anchetarea tuturor declarațiilor făcute de conducerea PSD de la începutul declarării stării de urgență și până astăzi! Aceste declarații au instigat la nesupunere și la subminarea autorității statului și au adus costuri imense pentru economie”, a declarat Cîţu într-o conferință de presă la Ministerul Economiei.

Minisrul finanțelor spune că  potrivit Codului Penal, comunicarea de informații false care pun în pericol securitatea națională  sunt pedepsite cu închisoare între 1 și 5 ani: “Comunicarea de informații false, comunicarea sau răspândirea prin price mijloace de știri, date sau informații false, ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea națională, se pedepsește cu închisoarea de la 1 la 5 ani. Subminarea autorității statului, cu costuri pentru economie, face exact acest lucru, pune în pericol securitatea națională!”.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.