Home Politica Mihai Tudose, despre demiterea Gabrielei Firea: La cum îl cunosc eu pe domnul prim-ministru nu va scăpa nimeni

Mihai Tudose, despre demiterea Gabrielei Firea: La cum îl cunosc eu pe domnul prim-ministru nu va scăpa nimeni

by George Avram

Vicepreședintele PSD Mihai Tudose a declarat miercuri că premierul Marcel Ciolacu nu va avea nicio ezitare să ia măsuri drastice împotriva celor care se vor dovedi vinovați penal sau moral de ororile din azilele din Voluntari, indiferent cine vor fi aceștia, valabil și pentru Gabriela Firea.

„La cât îl cunosc eu pe domnul prim-ministru, și zic că îl cunosc destul de bine, nu contează ce nume este implicat, nu va avea nici cea mai mică tresărire să ardă tot, nici cea mai mică tresărire.

Sunt două tipuri de vinovății, vinovăția penală, a celor care nu au făcut niște lucruri pe care trebuia să le facă, și vinovații morali care nu au supravegheat, nu au luat act de sesizări. Dar, dat fiind faptul că este o anchetă în desfășurare sau mai multe, să vedem ce s-a întâmplat și atunci vom lua deciziile respective. Este evident că nu are cum să se întâmple așa ceva, chioșcul de la mine de la colț, o dată la două luni îl calcă unii și îl controlează și nu poate acolo să nu se ducă nimeni niciodată să nu vadă. Nu există așa ceva. Cineva a închis ochii.

La cum îl cunosc eu pe domnul prim-ministru nu va scăpa nimeni”, a  declarat Mihai Tudose la B1.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.