Home Actualitate Mazăre: Un ministru cu jeep alb a intrat în viteză pe trotuarul făcut din bani europeni

Mazăre: Un ministru cu jeep alb a intrat în viteză pe trotuarul făcut din bani europeni

by Ioana Popescu

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a povestit, vineri, în fața tinerilor social-democrați prezenți la Şcoala de Vară a TSD de la Constanţa, că joi seară un ministru cu jeep alb a intrat în viteză cu maşina pe trotuar, în faţa unui club din Mamaia.

”Aseară, când am fost la club în Mamaia, la un moment dat, pe faleza nou făcută cu bani europeni, intră pe trotuar, în viteză mare, un jeep. Eu, care-mi petrec viaţa şi pe la cluburi, m-am uitat siderat: «Cine vine pe trotuar, printre oameni?». Şoferul deschide uşa şi coboară un domn ministru şi intră în club. Măcar dacă era vreun şmecher, cu vreo zece gagici. Dar era singur. Îl chem pe gardianul care păzea acolo, ălă a venit şi îi tremurau genunchii: ”Şefu, ăls a venit şi era să dea peste mine cu maşina. M-am băgat în faţă, dar n-am putut…» «Bine, mă», îi spun. Pleacă ministrul. Vine acelaşi jeep alb, urcă domnul ministru şi pleacă pe contrasens. Sunteţi tineri, vreţi să faceţi politică, toţi vreţi să ajungeţi undeva. Să dea Dumnezeu! Dar să nu uitaţi niciodată de unde aţi plecat şi să respectaţi oamenii. Indiferent de poziţia în care eşti, comportă-te normal şi natural cu oamenii şi fii tu primul care să respecţi regulile”, a declarat Mazăre.

Primarul a refuzat însă să facă public numele ministrului, pe motiv că i-a promis lui Victor Ponta acest lucru. ”I-am şi promis lui Victor că nu am să spun nume”, a spus Mazăre.

Întrebat de jurnaliști în legătură cu declarația lui Mazăre, Victor Ponta s-a declarat străin de întâmplare.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.