Home Actualitate Ivan: Ponta mi-a zis că „cine crede că pe vremea lui Năstase era dictatură în PSD, se înșală, le arat eu dictatură”

Ivan: Ponta mi-a zis că „cine crede că pe vremea lui Năstase era dictatură în PSD, se înșală, le arat eu dictatură”

by George Avram

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan a relatat o discutie avuta cu Victor Ponta, care i-ar fi spus ca „cine crede ca pe vremea lui Adrian Năstase era dictatura in PSD, se insala. O sa le arat eu dictatura”.

Social-democratul a criticat, miercuri seara, decizia organizatiei PSD Sector 1 de a-l exclude din partid.

„Nu organizatia pe care am condus-o m-a dat afara, cea pe care am condus-o a fost dizolvata ca eu sa pot fi exclus. Nu am nici cea mai mica idee ce s-a intamplat, pentru ca nu am fost sunat, nu am fost informat ca se va discuta situatia mea in partid, am aflat pe surse. Situatia mea nu s-a schimbat foarte mult. Am fost, pana astazi, suspendat, de astazi sunt exclus. Evident, tot fara nicio legatura cu statutul”, a declarat Catalin Ivan, la Realitatea Tv, potrivit ziare.com.

Acesta subliniaza ca Victor Ponta a castigat sefia PSD cu ajutorul sau si relateaza discutia avuta cu liderul partidului, care i-a spus ca o se le arate el social-democratilor „dictatura”.

„Realitatea e alta. Am facut o greseala fundamentala in 2010, cand m-am lasat pacalit de Victor Ponta si l-am sustinut. Daca nu ma lasam pacalit, nu era presedinte al PSD, a iesit la limita. I-am adus 34 de voturi, de la Iasi, care au facut diferenta.
A insistat sa merg eu cu el, la o conferinta la Iasi (….) si mi-a zis ‘da-l incolo pe Gheorghe Nichita (…) Mi-a spus: ‘cine crede ca pe vremea lui Adrian Nastase era dictatura in PSD, se insala. O sa le arat eu dictatura’. Am crezut ca glumeste”, a spus Ivan.

Organizatia PSD sector 1 Bucuresti a decis, miercuri, excluderea din partid a lui Catalin Ivan, pe motiv ca acesta „a continuat actiunile negative la adresa PSD”, a anuntat presedintele organizatiei, Dan Tudorache, potrivit ampress.ro.

You may also like

1 comment

Je suis care e! 21 mai 2015 - 15:01

nene esti baiat simpatic, dar sa vii acum si sa ne spui ca tu ai fost decisiv in alegerea lui ponta suna ca dracu !!!

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.