Home Actualitate Românul condamnat la moarte în Malaezia, pregătit pentru EXECUȚIE. Detalii șocante

Românul condamnat la moarte în Malaezia, pregătit pentru EXECUȚIE. Detalii șocante

by George Avram

Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia, a ajuns într-o stare deplorabilă după ce a fost transferat la penitenciarul unde deţinuţii sunt pregătiţi pentru execuţie. A slăbit extrem de mult, trăieşte printre şobolani şi se teme că în orice clipă ar putea fi ucis de colegii deţinuţi înainte să fie executat prin spânzurare, așa cum a decis instanța.

Tânărul de 22 de ani a fost prins pe un aeroport din Malaezia cu o cantitate mare de droguri, a fost judecat şi condamnat la moarte prin spânzurare, informează România TV, potrivit ampress. Între timp a fost mutat la un alt penitenciar, unde condiţiile sunt foarte greu de suportat, după cum susţine familia tânărului.

Ionuţ Gologan şi-a sunat tatăl şi i-a spus plângând că se află alături de deţinuţi periculoşi şi că poate fi în orice clipă omorât de colegii de celulă.

I-a mai spus că în sala de mese mişună şobolanii, dar şi numeroase alte insecte. Familia lui Ionuţ Gologan a făcut apel şi aşteaptă acum ca instanţa să ia o decizie.

Tatăl lui face eforturi disperate pentru a-l aduce în ţară, ca să îşi execute aici pedeapsa. În acest sens i-a trimis o scrioare chiar şi preşedintelui Klaus Iohannis.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.