Home Actualitate Ion Cristoiu: „M-am săturat! Mă retrag …”

Ion Cristoiu: „M-am săturat! Mă retrag …”

by Ioana Popescu

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, joi seară, în cadrul emisiunii Jocuri de Putere, moderată de Rareș Bogdan, că nu este implicat în proiectul de lansare a unei televiziuni regionale, că nu este mogul, așa cum a apărut în presă. Mai mult, el a spus că își va vinde acțiunile deținute în cadrul societății Media Grup Production SRL.
Cristoiu spune că s-a săturat și că o să se retragă săptămâna viitoare:

„Nu e nimic adevărat. Când s-a rupt Evenimentul Zilei, unul dintre cei cu care am lucrat, Vlad Pufu, s-a dus la Buzău și acolo a lansat un ziar. Nu mai țin minte dacă eu i-am dat bani sau dacă am intrat și eu ca acționar. Între timp, eram acționar majoritar, i-am vândut și sunt acționar minoritar, și habar nu am ce se întâmplă acolo. Nu obțin niciun profit, nu am nicio treabă. Dar m-am săturat și o să vând acțiunile alea, pentru că primul vânat de acolo sunt eu. La un moment dat am înțeles că au făcut o licitație. Toată lumea mi-a sărit în cap, mie, nu lui Vlad Pufu (…) În cazul de față, a venit Vlad Pufu și m-a pus să semnez pentru prelungirea licenței anterioare. Și m-am trezit acum că eu fac televiziune regională. Încă o dată, habar nu am. Vă anunț solemn că le scot la vânzare. M-am săturat”.
Agenția Mediafax a difuzat ieri o știre potrivit căreia „jurnalistul Ion Cristoiu şi Vlad Pufu, directorul general adjunct al televiziunii de ştiri B1 TV, au primit, joi, prin intermediul societăţii Media Grup Production SRL, o licenţă audiovizuală pentru a lansa televiziunea regională Focus TV, care va emite în judeţele Buzău, Vrancea şi Brăila”.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.