Home Actualitate Ce aspirant la postul de ministru îl face găinar pe Tăriceanu

Ce aspirant la postul de ministru îl face găinar pe Tăriceanu

by I. B.

Un aspirant la postul de ministru, și nu orice ministri, și cel al educației, îl face găonar pe președintele Senatului, Călin popescu Tăriceanu. Într-o postare pe pagina personală de facebook, Raluca Turcan critică în termeni duri poziția lui  Călin Popescu Tăriceanu în calitate de șef al Senatului, față de cazul Șova.

Limbajul lui Turcan, chiar și într-o speță corectă, demonstrează ce fel de politician este.

„Călin Popescu Tăriceanu trebuie să demisioneze din fruntea Senatului pentru „palmarea” hotărârii Parlamentului pe votul la arestarea lui Șova.

Am fost colegi însă, dacă nu transmite hotărârea Parlamentului, Călin Popescu Tăriceanu se afundă într-o groapă morală. Devine doar un găinar care dosește acte.
Un șef de senat trebuie să respecte legea, să servească interesul public, nu să fie subordonatul lui Victor Ponta, adevăratul beneficiar al împiedicării arestării lui Șova.
Tăriceanu este fațada lui Victor Ponta. E un paravan în fața justiției care dorește să oprească tăvălugul care ar duce la căderea guvernului Ponta. Tăriceanu dezamăgește în continuare ca om politic, prin deciziile pe care le ia. Acesta a încălcat Constituția României, a făcut un abuz în serviciu și trebuie să răspundă pentru aceasta!
Conform Constituției, senatul avea obligația să admită sau să respingă solicitarea DNA. Prin refuzul adoptării unei hotărâri cu privire la cererea ce i-a fost adresată, Călin Popescu Tăriceanu împiedică Curtea Constituțională să se pronunțe pe modalitatea de vot”, scrie Turcan.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.