Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind acordarea gradului profesional de chestor de penitenciare comisarului șef de penitenciare Ileana-Manuela Pieleanu.

Manuela Ileana Pieleanu, comisar-şef la Administraţia Naţională a Penitenciarelor, este soţia sociologului Marius Pieleanu, care lucrează tradiţional pentru PSD.

Potrivit declaraţiei de avere, Monica Pieleanu şi soţul sociolog au o casă şi două apartamente în Bucureşti şi un apartament în Sinaia, iar în conturi au 235 000 de euro.

Integral pe https://bn24.ro

loading...

13 COMENTARII

  1. problema este daca dna comisar sef de penitenciare intrunea conditiile de avansare in grad stipulate in legea 293/2004! eu zic ca nu! si atunci este presedintele complice la o infractiune?dar problema este de ce a prezentat dna PRUNA aceasta propunere sefului statului? sa-l cumpere pe sociologul lui peste?

  2. …….SI…COMISARA-CHESTOREASA MANUELA PIELEANU NU ARE NICI O RESPUNDERE PTR CONDITIILE DIN INCHISORI……!!!….NUMAI ALTII POARTA VINA ….EA E PREMIANTA CLASEI…!!!

  3. Domnul Pieleanu să dea sondajele la fix nu după ureche în rest treaba lui .să voteze Ponta si el. Cu cît trec zilele Ciolos își arată colții tot mai mult. Mai are si pe ala Nicusor care nu are decit vulgaritate si violenta in limbaj. Sal mai votezi???

  4. Jegul asta de PIELEANU,lucreaza pe 2 fronturi :se da cu PSD ,DAR FACE SI JOCURILE LUI IOHANIS(VEZI SONDAJELE FACUTE PENTRU PRESEDINTIE DE ACUM 2 ANI ,CIND IL DADEA CU 1 MILION DE VOTURI CISTIGATOR PE PONTA ,SI LA URMA S-A VAZUT REZULTATUL!!!!).

  5. Sociolog responsabil cu manipularea prostimii? Avansarea in grad a sotiei o fi plata in avans pentru actiunile de manipulare in care este implicat acest tovaras?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.