Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat la depunerea jurământul de învestitură că dacă vrei să afli ceva, vorbeşti cu un bărbat, iar dacă vrei să faci ceva, vorbeşte cu o femeie.

„Îi văd pe Liviu Dragnea și pe Călin Popescu Tăriceanu. Vă mulţumesc. Vrem o Capitală care să se dezvolte aşa cum ne dorim cu toţii. Acum vă spun ceva dacă mă lasă domnul Liviu Dragnea. Dacă vrei să afli ceva, vorbeşti cu un bărbat. Dacă vrei să faci ceva, vorbeşte cu o femeie. Vă mulţumesc „, a spus Gabriela Firea.

„Pentru că suntem la stat se consideră că merge şi aşa. De azi nu mai merge şi aşa. Nu vin cu prietenii mei că nu am atâţia prieteni. Toleranţă zero la corupţie şi birocraţie. Cine rămâne, rămâne alături de mine indiferent ce carnet de membru de partid are în buzunar. Cine nu, aștept începând de luni, demisia de onoare. Le-am spus consilierilor generali că îi doresc partenerii mei. Îi voi respecta, indiferent de formațiunea politică din care fac parte.

Înainte de a prezenta fiecare proiect în ședințele Consiliului General, voi avea o discuție și o analiză cu domniile lor. Ei sunt trimiși bucureștenilor în Consiliul General. Vreau să le arăt respect și solicit respect. Pentru mine, consultarea publică nu este o sintagmă. Pentru mine, consultarea publică este un mod de viață, un mod de a fi”, a declarat Gabriela Firea.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.