Home Actualitate Ioana Băsescu, Sebastian Vlădescu și Ilie Năstase într-un dosar privind falimentul unui complex de lux din Brașov

Ioana Băsescu, Sebastian Vlădescu și Ilie Năstase într-un dosar privind falimentul unui complex de lux din Brașov

by Ioana Popescu

Sebastian Vlădescu, Ilie Năstase şi Ioana Băsescu sunt implicaţi în insolvenţa unui complex de lux din Poiana Braşov, cu datorii de aproape 400 de milioane de lei.

Numele fostului ministru de Finanţe Sebastian Vlădescu, al fostului tenismen Ilie Năstase şi al fiicei preşedintelui Ioana Băsescu apar în dosarul insolvenţei INR Management. Compania a construit un proiect rezidenţial de lux la Poiana Braşov şi mai pregătea unul în Snagov, însă a sucombat în urma datoriilor de peste 380 de milioane de lei acumulate.

Potrivit raportului realizat de administratorul judiciar Euro Insol, compania a încheiat un număr foarte mare de contracte de consultanţă. Dintre acestea, ies în evidenţă contracte nejustificate încheiate cu fostul ministru de finanţe Sebastian Vlădescu.

„Din analiza celor trei contracte, rezultă că în realitate sumele plătite cu titlu de consultanţă în legătură cu contractele de credit încheiate cu BCR şi finanţarea proiectului au fost destinate persoanei fizice autorizate Sebastian Vlădescu, aceste sume totalizând 1,4 milioane de lei lei în perioada 2008-2013. În opinia administratorului judiciar aceste contracte de consultanţă nu se justifică”, se precizează în raport, potrivit realitatea.net.

Numele Ioanei Băsescu apare în dosarul de insolvenţă. Aceasta a autentificat, în calitate de notar, vânzarea a trei locuinţe din complexul de lux din Poiana Braşov, în valoare de 1,2 milioane de euro.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.