Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit pe 23 august, în Franţa.

La ceremonie au participat cei şase copii ai cuplului – Maddox, în vârstă de 13 ani, Pax, în vârstă de 11 ani, Zahara, în vârstă de nouă ani, Shiloh, în vârstă de opt ani, şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de şase ani.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit într-o capelă de pe proprietatea lor din sudul Franţei – Chateau Miraval -, în cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar membrii celor două familii şi câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului.
Angelina Jolie a fost condusă la altar de Maddox şi Pax, în timp ce Zahara şi Vivienne aruncau în urma miresei petale de trandafir.
Shiloh şi Knox au fost cei care au purtat verighetele, a precizat purtătorul de cuvânt al cuplului.
Cuplul a obţinut autorizaţia de căsătorie de la un judecător din statul american California, care a călătorit apoi în Franţa pentru a oficia ceremonia de nuntă.
În mai, Angelina Jolie a acordat un interviu revistei People în care a vorbit despre planurile de nuntă ale cuplului.
„Este foarte amuzant felul în care copiii îşi imaginează cum va fi nunta noastră. Ei vor fi, cumva, organizatorii nunţii. Va fi un fel de nuntă Disney sau o nuntă-paintball – una dintre ele! Avem personalităţi diferite în familie. Cu toţii au nişte opinii foarte puternice. Va fi distractiv. Acesta este cel mai important aspect. Atunci când ne vom căsători, aceea va fi o zi mare pentru familia noastră”,  a spus Angelina Jolie.
 Angelina Jolie şi Brad Pitt filmează în prezent drama cu accente romantice „By The Sea”, în Malta. Acest film reprezintă primul proiect cinematografic comun al celor doi actori, după pelicula „Mr. & Mrs. Smith” din 2005.

„Am scris un scenariu în urmă cu câţiva ani, pentru Brad şi pentru mine”, a declarat Angelina Jolie pentru revista People, vorbind despre scenariul filmului „By The Sea”. „Aşa, de amuzament. Va fi un film independent, o mică operă de artă. Pentru că nu prea reuşim să jucăm în astfel de filme pe cât de des ne-am dori să o facem. Este un film mic şi experimental”.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.