Decizie controversata in Kiseleff, dupa ce PSD l-a propus ministru delegat pentru Buget pe un actual senator social-democrat, fost sef al lui Marian Capatana in organizatia locala PDL si fost primar (2 mandate) in orasul lui Bercea Mondial, din partea aceluiasi partid.

Partidul Social Democrat si-a desemnat in mod oficial propunerea pentru portofoliul Bugetului in persoana senatorului Darius Valcov, presedintele Comisiei pentru administraţie publică şi organizarea teritoriului din Senatul Romaniei. Valcov a devenit membru PSD abia in 2012, in anul alegerilor pentru parlamentare. Pana atunci, incepand cu 2000, actualul senator a fost membru PDL, conducand timp de 5 ani filiala Olt, din care a facut parte inclusiv Marian Capatana, arestat in dosarul „Bercea-Basescu”.

De asemenea, Darius Valcov a ocupat, timp de 8 ani (doua mandate), si functia de primar al orasului Slatina, localitatea in care interlopul Bercea Mondial locuia si detinea majoritatea imobilelor.

VALCOV

loading...

1 COMENTARIU

  1. Acesta e sotul Laviniei Sandru. Care aceasta, e o infocata sustinatoare a d-nei Udrea.
    Daca e sa luam de bun razboiul la tv dintre Ponta si Basescu, sotii astia ori dorm in paturi separate acasa, ori vom fi si la aceste alegeri, cum e regula, niste cetateni manipulati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.