Home Politica Foștii colegi Cioloși și Drulă se războiesc între ei în loc să critice guvernarea

Foștii colegi Cioloși și Drulă se războiesc între ei în loc să critice guvernarea

by George Avram

Doi foști colegi de partid – Dacian Cioloș și Cătălin Drulă au ajuns să se războiască între ei în loc să p facă cu PSD și PNL. Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat duminică despre Cătălin Drulă că are nevoie probabil să se construiască pe sine şi încă nu îi vede o identitate politică bine definită, pentru că îi e teamă să îşi asume cu adevărat poziţia de preşedinte al partidului.

„Dacă proiectul lor politic a fost să aibă toată puterea în partid, o au acum, dar trebuie să vedem şi ce proiect politic este acela şi să vedem cu cine vrea să lucreze. Din punctul nostru de vedere, pe proiectul politic România suntem gata să lucrăm cu toţi cei care vor să construiască în România”, a spus Cioloş.

Cioloș l critică pe Drulă că nu are o identitate politică și nu își asumă sp fie președintele USR.

„Eu nu mă duc acolo doar ca să mă construiesc pe sine, cum zice Cătălin Drulă. El are nevoie probabil să se construiască pe sine pentru că încă nu îi văd o identitate politică bine definită, văd că îi e teamă să îşi asume cu adevărat poziţia de preşedinte al partidului, să îşi asume un proiect politic. Încă nu îl văd”, a declarat Dacian Cioloş la Prima News, despre liderul USR Cătălin Drulă.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.