Home Economie Fiul lui Mircea Băsescu, nepotul președintelui Republicii, căutat de fisc

Fiul lui Mircea Băsescu, nepotul președintelui Republicii, căutat de fisc

by S. C.

Firma de consultanţă a nepotului preşedintelui Traian Băsescu, fiul lui Mircea Băsescu, a fost somată, anul acesta, de două ori de Fisc pentru a-şi plăti datoriile la bugetul de stat.

Dragoş Băsescu, fiul fratelui lui Traian Băsescu, are în sectorul 1 al Capitalei firma Centriq Management Consulting, care se ocupă de consultanţă pentru afaceri şi management, scrie ziarulring.ro.

Serviciul Colectare şi Executare Silită din cadrul Administaţiei Finanţelor Publice Sector 1 a emis, în primele luni ale anului, două somaţii şi titluri executorii pentru plata sumelor datorate bugetului general al statului de SRL-ul nepotului lui Traian Băsescu, potrivit anunţurilor oficiale publicate pe 27 februarie şi 6 martie.

Astfel, firma de consultanţă a fost somată să-şi plătească dările în termen de 15 zile de la data respectivelor anunţuri. SRL-ul lui Dragoş Băsescu se regăseşte pe listele datornicilor la Fisc actualizate la data de 31 decembrie 2013.

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro.

 

You may also like

45 comments

raul 13 martie 2014 - 12:51

nu se poate Familia Basescu incalca legea cu mic si mare si nimeni nu le face nimik? oare unde traim ? i vrem la puscarie pe toti care i cheama cu Basescu

Reply
Gurmes 13 martie 2014 - 14:40

Varul lui EBA care esteti!

Reply
Richard Popescu 13 martie 2014 - 12:52

Basescu si-a imbogatit toata familia nejustificat!!

Reply
Mihai 13 martie 2014 - 12:54

Se pare ca familia basescu i-a ascultat sfatul presedintelui ” Sa traiti bine ” si fiecare a tras de unde a putut .. dar na, ce sa vezi , dupa ce au dus-o bine au probleme cu legea: elena basescu nu poate demostra cum a facut avere, base si-a insusit o casa din mihaileanu, fratele lui face trafic cu arme, iar beizadeaua cea din urma, nepotul nu isi plateste datoriile la stat! Curioasa sunt de ce o sa mai urmeze, ce alte performante mai face clanul basist!!

Reply
Lidia Popa 13 martie 2014 - 12:57

O familie de hoti si corupti! Nu exista un membru al familiei sa fie corect si integru. Rusine!!!

Reply
Mitica 13 martie 2014 - 12:57

Familia Basescu, o familie de top de-a dreptul. Base a furat o mica casa, fiica a facut avere peste noapte, fratele face trafic cu arme, firma nepotului nu isi plateste datoriile la stat. Asteptam si restul membrilor familiei sa se afirme.

Reply
ruxandra 13 martie 2014 - 12:57

Basescu a furat o casa din Mihaileanu, fiica lui nu e in stare sa demonstreze cum a facut avere, fratele face trafic cu arme, firma nepotului nu-si plateste datoriile la stat.Se pare ca daca esti membru al familiei Basescu, trebuie sa ai probleme cu legea.Asteptam performantele urmatoarelor generati!

Reply
Alex 13 martie 2014 - 12:59

Familia Basescu seamana mai degraba cu un clan mafiot avand in vedere ca majoritatea membrilor au probleme cu legea. Daca Traian a furat o casa din Mihaileanu, fiica cea mare nu poate sa demonstreze cum a facut averea, fratele face trafic cu arme, nepotul nu isi plateste datoriile la stat. Oare ce mai urmeaza?

Reply
Mihai 13 martie 2014 - 13:00

Numai lucruri rele face Basescu si corupte…. Si a imbogatit toata familia prin lucruri nejustificate si i a introdus pe toti in lumea politicii.Asteptam performantele urmatoarelor generatii.

Reply
roxana i 13 martie 2014 - 13:01

Basescu a furat o casa din Mihaileanu, fiica lui nu e in stare sa demonstreze cum a facut avere, fratele face trafic cu arme, firma nepotului nu-si plateste datoriile la stat, si altele.Se pare ca daca esti membru al familiei Basescu, trebuie sa ai probleme cu legea.Asteptam performantele urmatoarelor generati!

Reply
mihnea 13 martie 2014 - 13:02

Familia Basescu se pricepe cel mai bine la furat si musamalizat,insa toate ies la iveala. Traian a furat FLOTA,casa din Mihaileanu si multe altele, EBA nu este in stare sa justifice averea pe care a facut-o, fratele face trafic cu arme,nepotul nu isi plateste datoriile firmei la stat. Practicile acestea se transmit din generatie in generatie,ramane sa vedem ce mai fura,asta in cazul in care nu facem ceva pentru a le pune capat acestor HOTI !!!

Reply
calin petrescu 13 martie 2014 - 13:08

Ii protejeaza Base cat e presedinte, dar dupa o sa ii salte pe toti ai lui. Nu o sa ii mai mearga cu hotiile prea mult. Cat e el de smecher, va plati pentru toate. Valabil si pentru Ponta.

Reply
andrei 13 martie 2014 - 13:09

Se pare ca toti membrii familiei Basescu au probleme cu legea,nimic nou .Basescu a furat o casa din Mihaileanu,fiica lui nu e in stare sa demonstreze cum a facut avere,fratele face trafic de arme ,firma nepotului nu-si plateste datoriile la stat.Asteptam performantele urmatoarelor generatii.

Reply
George 13 martie 2014 - 13:10

Toata familia Basescu se pare ca uita sa isi plateasca datoriile la stat, sa nu mai vorbim ca majoritatea firmelor detinute de acestia sunt pe pierdere si cu toate acestea inca functioneaza si familia Basescu prospera, oare cum este aceasta posibil? Vreau sa am si eu o afacere care sa functioneze chiar daca e in pierdere si care sa imi ofere un nivel de trai ca cel al familiei basescu, desi totul este pe minus.

Reply
Liana 13 martie 2014 - 13:11

familia Basescu, aceiasi apa si pamant . Ciudat ca pana in momentul de fata aceste lucruri nu au fost facute publice. Probabil unchiu a facut ceea ce trebuia sa faca sa isi tina familia si afacerile lor ilegale,departe de presa. Propaganda de toate felurile pe fata!

Reply
ILONA 13 martie 2014 - 13:14

Nu se poate!!! Se pare ca toata familia Basescu incalca legea..Oare de la celelalte generatii de la ce sa ne asteptam avand in vedere ca fiecare in parte au probleme cu legea?Fiica lui nu-si poate demonstra averea,el insusi a furat o casa din Mihaileanu,fratele lui face trafic cu arme,nepotul nu-si plateste datoriile..

Reply
beatrice 13 martie 2014 - 13:14

Familia Basescu,o familie de hoti !!!Basescu a furat o casa ,fiica lui nu este in stare sa demonstreze cum a facut avere…fratele face traffic cu arme .. iar nepotul nu isi plateste datoriile la stat ! RUSINE !!

Reply
Cristi n 13 martie 2014 - 13:16

Nu ar fi pt prima data cand cineva din clanul Basescu are probleme cu legea. Ne-am invatat deja.

Reply
George 13 martie 2014 - 13:21

Familia Basescu fura tot ce se mai poate pana se termina mandatul lui Traian Basescu ca dupa nu se stie ce o sa mai fie, sa speram ca nu o sa mai auzi nimic de Basescu, asta daca nu cumva incheie Ponta o alta intelegere cu el sau cu partidul lui marioneta PMP pentru a ramane la guvernare prin orice mijloace, PSD a demonstrate aceasta capacitate de nenumarate ori pana acum,asa ca nu ar fi exclus s ail vedem pe Traian Basescu ministru sau mai rau premier.

Reply
maria 13 martie 2014 - 13:23

O familie de infractori care nu mai merita increderea romanilor. Trebuie sa se termine cat mai repede era Basescu, sa se termine cu abuzurile de putere si infractiunile!

Reply
Pavel 13 martie 2014 - 13:25

Cei cu numele de Basescu sunt predispusi problemelor cu legea, fratele domniei sale implicat in “afaceri” cu arma, domnul Traian a “ascuns” flota, fica domnului Basescu ii este greu sa demonstreze avutiile si mai nou apare si nepotul, care nu poate sa ramana dator, trebuie sa iasa si el pe firmament. Dinastia Basescu isi face treaba.

Reply
Casandra 13 martie 2014 - 13:27

Nici nu ma asteptam la altceva din partea familiei lui Traian Basescu,dupa Eba care nu stie decat sa ne faca de ras,dupa fratele Mircea care leaga prietenii cu oameni rau-famati,acum si nepotul cautat de fisc !Cu o evaziune fiscala in plus,ce mai conteaza rezolva Basescu problema si scapa „basma curata” si nepotelul Dragos.

Reply
MARIA 13 martie 2014 - 13:29

Basca de marinar, este de vina…de acolo s-au inspirit sa ne ureze sa traim bine.El si familia sa asa au facut.Acum sa vedem cat de inovativa va fi micuta Sofia Anais.Cu atatea exemple in familie incepand de la bunicul care incalca Constitutia, la matusica care nu poate demonstra cum a facut avere, la unchiul Mircea Basescu care este acuzat de trafic de arme. Poate seamana cu bunicul, la inteligenta si ne arata ceva mai bun decat restul familiei. .Cred ca Dragos Basescu este un exemplu slab…doar 13.000 de euro, este putin fata de scorurile obtinute de restul familiei.

Reply
raluca 13 martie 2014 - 13:33

in famila Baselu toti au bani si o duc foarte

Reply
raluca 13 martie 2014 - 13:39

in familia basescu toti au bani si au probleme cu legea acum apare si nepotelul ce distractiv oamenii mor de foame si ei de sitreaza o adevarata familie care ne conduce din umba.

Reply
razvan 13 martie 2014 - 13:42

Familia Basescu este o familie penala. Ar trebui sa fie toti dupa gratii!

Reply
Emil 13 martie 2014 - 14:05

Se pare ca daca esti membru al familiei Basescu, trebuie sa ai probleme cu legea.

Reply
catalin zicu 13 martie 2014 - 14:08

In fata legi nimeni nu e mai presus asa am invata cu toti, dar se pare ca persoanele apropiate politicienilor care ne conduc in momentul de fata Traian Basescu nu au aceleasi principi morale ca si noi

Reply
AdrianTudor 13 martie 2014 - 14:13

Se simt prea bine in pielea lor astia din „marea” familie Basescu, familie de infractori! Basescu fura case! Elena Basescu „nu stie” cum a facut avere, fracsu vinde arme! Si mai apare si asta care probabil crede ca platitul taxelor e doar pt ce slabi de are datorii la fisc! Dar se termina mandatul domnului presedinte demis…

Reply
tania 13 martie 2014 - 14:16

Poate urmatoarele generatii vor veni cu ceva nou, pentru ca ne-am saturat de mincinosi si hoti. Se pare ca toti membrii familiei Basescu au probleme cu legea. La ce ne mai putem astepta cand asa ceva se intampla la nivel inalt ???

Reply
Cosmin 13 martie 2014 - 14:18

Asteptam performantele urmatoare generatii. Basescu a furat o casa din Mihaileanu,fiica lui nu e in stare sa domonstreze cum a facut avere,fratele face trafic cu rame,firma nepotului nu-si plateste datoriile la stat.Se pare ca daca esti membru al familiei Basescu,trebuie sa ai probleme cu legea.

Reply
Sorin 13 martie 2014 - 14:23

Voctor Ponta arata facptul ca este incapabil de -a coordona activitatile la guvern acesta cerandu-i sprijinul domnului Traian Basescu nu m-ar mira ca pe viitor sa apara o coalitie PSD-PD-L purtand numele de UST.

Reply
aura 13 martie 2014 - 14:25

O familie de hoti ordinari, ce s-a te astepti din partea lor? Asta stiu ei cel mai bine, s a fure la greu. Toti sunt o apa si-un pamant ! Rusine s-a va fie ! Madame, Baseasca aia mica nu a fost in stare s-a demonstreze cum a facut avere si casa aia care o au in Mihaileanu, fratiorul care stie toata lumea ca face trafic cu arme ….RUSINE !!!!

Reply
alice mihaela 13 martie 2014 - 14:33

„Sa traiti bine” cei din familia Basescu! Fiica domnului presedinte nu e in stare sa justifice averea pe care o are, fratele face trafic cu arme, nepotul nu isi plateste datoriile la stat ….. Urmeaza toti exemplul lui Basescu care si el a furat o casa din Mihaileanu. Daca nu era suficient ca ne-a vandut tara…

Reply
jean 13 martie 2014 - 14:43

Se pare ca daca esti membru al familiei Basescu, trebuie sa ai probleme cu legea. Basescu a furat o casa din Mihaileanu, fiica lui nu e in stare sa demonstreze cum a facut avere, fratele face trafic cu arme, firma nepotului nu-si plateste datoriile la stat. Asteptam performantele urmatoarelor generatii.

Reply
Mario 13 martie 2014 - 14:59

Basescu a furat o casa din Mihaileanu, fiica lui nu e capabila sa demonstreze cum a facut avere, fratele face traffic cu arme, firma nepotului nu-si plateste datoriile la stat.

Reply
Vali 13 martie 2014 - 15:29

Cei cu numele de Basescu sunt predispusi problemelor cu legea, fratele domniei sale implicat in “afaceri” cu arma, domnul Traian a “ascuns” flota, fica domnului Basescu ii este greu sa demonstreze avutiile si mai nou apare si nepotul, care nu poate sa ramana dator, trebuie sa iasa si el pe firmament. Dinastia Basescu isi face treaba.

Reply
Vasile Pascu 13 martie 2014 - 16:59

Ar trebui sa privim si lucrurile bune nu doar cele rele deoarece este firesc ca fiecare om sa greseasca si Basescu nu este vinovat pentru greselile nepotului sau!

Reply
Eduard 13 martie 2014 - 17:28

De unde are familia Basescu atatia bani?

Reply
Flori 13 martie 2014 - 18:27

Cum am fost obisnuiti cei din familia Basscu incalca legea.Asteptam performantele urmatoarelor generatii.

Reply
unguru 13 martie 2014 - 19:23

Basescu s i a imbogatit toata familia prin lucruri nejustificate si i a introdus pe toti in lumea politicii.Penibil chiar,puscaria pe ei!!!

Reply
Razvan Tudose 13 martie 2014 - 20:49

Se pare ca daca esti membru al familiei Basescu, trebuie sa ai probleme cu legea. Basescu a furat o casa din Mihaileanu, fiica sa nu e in stare sa demonstreze cum a facut avere, fratele face trafic cu arme, firma nepotului nu-si plateste datoriile la stat. Asteptam performantele urmatoarei generatii.

Reply
Denis 13 martie 2014 - 21:17

Familia Basescu, o familie de infractori: case furate, averi fara nici o justificare, trafic cu arme, datorii la stat.

Reply
Minodora 13 martie 2014 - 21:29

Se pare ca toti membrii clanului Basescu au probleme cu legea.Basescu fura o casa din Mihaileanu,juna fiica nu e capabila sa demonstreze cum a facut avere,iar fratele face trafic cu arme!De toata jena…!!

Reply
daniel 13 martie 2014 - 22:45

daca un membru al familiei e presedintele Romaniei se presupune ca sunt mai presus de lege si pot face ce vor.

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.