Home Politica „Echipa câștigătoare” din PNL, la un pas de refacerea USL 2. Ce ministere a cerut PSD

„Echipa câștigătoare” din PNL, la un pas de refacerea USL 2. Ce ministere a cerut PSD

by George Avram

Florin Cîțu și echipa cîștigătoare din PNL își doresc un guvern minoritar cu susținerea PSD în Parlament. Se pare că pentru a se realiza această variantă, PNL este pregătit să plătească prețul – multe funcții în teritoriul, în agenții și bani de la buget. Pentru început. Este posibil ca după câteva luni de colaborare parlamentară, după ce opinia publică s-ar obișnui cu această alianță, PNL și PSD să guverneze împreună pentru mai mulți ani, spun surse din cadrul celor două partide.

La întâlnirea de marți seara de la vila Lac între Cîțu și Ciolacu, PSD a cerut 7 ministere importante, printre care Justiția și Finațele, adică cele două ministere avizatoare.

Conducerea PNL din acest moment pare că nu ține cu tot dinadinsul ca premier să rămână Ciucă, deci ca guvernul Ciucă să treacă de Parlament. Cîțu și echipa din spatele lui vor să rămână ei la butoane, deci nu au niciun motiv ca negocierile din acest moment să aibă succes.

Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile, mai ales că timpul pe care nicolae Ciucă l-a avut la dispoziție pentru obținerea sprijinului politic se apropie de sfârșit.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.