Home Actualitate DICTATURĂ. Ministerul Justiției i-a retras acreditarea jurnalistului Ovidiu Oanță de la Pro Tv

DICTATURĂ. Ministerul Justiției i-a retras acreditarea jurnalistului Ovidiu Oanță de la Pro Tv

by S. C.

Ministerul Justiției i-a retras acreditarea jurnalistului Ovidiu Oanță, de la Pro Tv. Anunțul a fost făcut de Oanță într-o postare pe contul său de Facebook.

Ministerul Justitiei refuză nejustificat să mă mai acrediteze dupa ce în repetate rânduri Tudorel Toader mi-a spus că îmi va interzice accesul în minister, revoltat de întrebarile mele deranjante!

Tudorel Toader își duce la bun sfârșit amenintarea: Ministerul Justitiei mi-a retras acreditarea. Oficial mi s-a comunicat că mi se refuză acreditarea pentru 2019, răspunsul fiind dat nu în doua zile la cererea din ianuarie, ci la două luni distantă. In plus, nu mi se comunică explicit în ce fel am afectat activitatea Ministerului Justitiei. Probabil prin sutele de întrebari pe care i le-am adresat ministrului Justitiei.„, a scris Ovidiu Oanță pe Facebook.

În urmă cu câteva săptămâni, la bilanțul celor doi ani de mandat, ministrul Toader a ținut să le reamintească jurnaliștilor, care voiau să-i adreseze întrebări, că cererile lor de acreditare sunt încă nesemnate și ar putea rămâne așa dacă vor continua cu întrebările.

Am zis că va fi o scurtă declaraţie de presă, nu a fost chiar scurtă. Vă promit următorul lucru: am solicitările de reacreditare, în măsura în care nu daţi curs formulelor protocolare pe care le-am stabilit voi acţiona în consecinţă, vă rog aşadar să respectaţi. Întâi citiţi-l şi apoi”, a spus Tudorel Toader.

Ministerul Justitiei refuza nejustificat sa ma mai acrediteze dupa ce in repetate randuri Tudorel Toader mi-a spus ca imi va interzice accesul in minister, revoltat de intrebarile mele deranjante!

No photo description available.
Image may contain: 2 people, eyeglasses and indoor
Image may contain: 1 person
Image may contain: 1 person, text

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.