Jurnalista Oana Stănciulescu consideră că plecarea lui Rareș Bogdan lasă un gol în presă, mai ales că în ceea ce privește televiziunile din România situația este total dezechilibrată. Afirmația a făcut-o la emisiunea Puterea Știrilor, realizată de redactorul-șef PSnews.ro Marinela Angheluș.

Oana Stănciulescu afirmă însă că Rareș Bogdan, așa cum s-a văzut după prestația din ultimele zile, ar putea fi un politician la fel de bun cum a fost ca jurnalist, sau chiar mai bun.

”Rareș Bogdan a umplut un gol în ultimii ani, nu pe on-line, unde stăm relativ bine, lucrurile sunt echilibrate, ci în ceea ce privește televiziunile, unde e total dezechilibrat raportul de forțe. Majoritatea guvernamentală PSD-ALDE au mult mai multe televiziuni în detrimentul celor care susțin opoziția sau a celor care critică. 

Și atunci, cred că plecarea lui lasă un gol. Nu am primit-o foarte entuziast, însă l-am urmărit în ultimele zile, a dat mai multe interviuri, chiar am fost zilele trecute cu el într-o emisiune de televiziune și l-am urmărit că a dat și mai multor site-uri interviuri, de 3-4 zile este foarte activ și este o surpriză, se descurcă foarte bine sau chiar mai bine ca politician decât ca jurnalist.”, a spus Oana Stănciulescu.

Citeste interviul integral aici.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.