Home Actualitate Ce spune Oana Stănciulescu despre politicianul Rareș Bogdan

Ce spune Oana Stănciulescu despre politicianul Rareș Bogdan

by Ana Barb

Jurnalista Oana Stănciulescu consideră că plecarea lui Rareș Bogdan lasă un gol în presă, mai ales că în ceea ce privește televiziunile din România situația este total dezechilibrată. Afirmația a făcut-o la emisiunea Puterea Știrilor, realizată de redactorul-șef PSnews.ro Marinela Angheluș.

Oana Stănciulescu afirmă însă că Rareș Bogdan, așa cum s-a văzut după prestația din ultimele zile, ar putea fi un politician la fel de bun cum a fost ca jurnalist, sau chiar mai bun.

”Rareș Bogdan a umplut un gol în ultimii ani, nu pe on-line, unde stăm relativ bine, lucrurile sunt echilibrate, ci în ceea ce privește televiziunile, unde e total dezechilibrat raportul de forțe. Majoritatea guvernamentală PSD-ALDE au mult mai multe televiziuni în detrimentul celor care susțin opoziția sau a celor care critică. 

Și atunci, cred că plecarea lui lasă un gol. Nu am primit-o foarte entuziast, însă l-am urmărit în ultimele zile, a dat mai multe interviuri, chiar am fost zilele trecute cu el într-o emisiune de televiziune și l-am urmărit că a dat și mai multor site-uri interviuri, de 3-4 zile este foarte activ și este o surpriză, se descurcă foarte bine sau chiar mai bine ca politician decât ca jurnalist.”, a spus Oana Stănciulescu.

Citeste interviul integral aici.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.