Unul dintre cele mai mari scandaluri ale campaniei electorale din acest an a fost cel legat de numirea unui membru PNL în filiala Mureș a companiei Apele Române. Un reportaj care nu a dezvăluit tot adevărul, dar care avea menirea să smulgă lacrimi și obide la adresa liberalilor, fără însă să spună tot adevărul.

Reportajul s-a rostogolit, a devenit viral, peste un milion de români vizionând acest reportaj. Doar că, dintr-un motiv necunoscut, multe aspecte importante ale acestei probleme au rămas nespuse – Domnul Ianculescu, cel care plânge în reportaj, care și-a dat demisia, spune el la presiunile liberalilor, a ajuns la Apele Române fără concurs, prin generozitatea nașului său, un cunoscut PSD-ist, care s-a ales în această vara și cu dosar penal.

La un moment dat, unele surse au declarat jurnaliștilor că toți USR-iștii ar fi primit ordin de partid să preia respectivul reportaj și să-l posteze pe toate conturile lor, dar și ca reacție la alți utilizatori.

Astăzi această informație a fost, într- oarecare măsură, confirmată după ce s-a aflat că pagina “Fără penali în funcții publice” care preia mesajul campaniei USR-PLUS, plătește sume importante pentru promovarea unor atacuri pe Facebook la adresa liberalilor, folosindu-se din plin de materialul jurnalistic în cauză.   La adresă de contact pentru aceste sponsorizări este trecut departamentul de comunicare al USR.

 

 

Liberalul Ionuț Cengher cel care i-a succedat în funcție lui Ovidiu Ianculescu, finul liderului PSD a fost demis.

Pe scurt, într-un reportaj realizat de Recorder, el a arătat că, după ce conducerea Apelor Române a fost preluată de liberalul Ervin Molnar, i s-a cerut să-și dea demisia. pentru că postul său era promis unui membru PNL.

Ianculescu susține că nu a fost niciodată membru al unui partid politic și și-a câștigat funcția exclusiv pe baza pregătirii profesionale.

Pe de altă parte, Șeful Apelor Române, Ervin Molnar, a dezvăluit că  Ianculescu ar fi fost promovat de nașul său, fost director la Administrația Bazinală de Apă Mureș ”Nașul Cristian Bratanovici și-a pus finul (pe Ovidiu Ianculescu), în 2017, în funcția de inginer șef al SGA Mureș.

 

 

 

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.