Dupa ce a primit numeroase critici din partea societatii civile si a analistilor, proiectul noului Cod Fiscal a fost retras de pe site-ul Ministerului de Finante, la cererea prim-ministrului.  Se pare ca proiectul va fi reanalizat intr-o sedinta de Guvern si va fi supus dezbaterii publice.

„Intenția Guvernului este de a iniția o dezbatere publică deschisă și transparentă cu privire la modificările necesare Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală, însă dorim, în același timp, și adoptarea de măsuri care să contribuie la continuarea creșterii economice și la limitarea extinderii poverii fiscale”, se arata in comunicatul de presa remis de MFP.

Principalele critici aduse noului proiect de cos fiscal se refera la numarul mare de taxe si impozite noi pe care acesta le prevede.

loading...

2 COMENTARII

  1. ….mai fetito,oi fi invatat tu prin tari straine,dar aici esti in Romania…si asa avem cele mai multe taxe…las-o mai usureli sa nu te incarci de ,,pacate,, !!!!!…..sau esti vreo ,,npoata,, de a lui Isarescu (Itic !) si ai ,,directive,, de la Mosad sa ne extermini..ca ei vad ca nu mai au loc in Israel…si la Romanica este ,,cald si bine,, si muuult aur !!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.