Home Politica Crin Antonescu: Sunt presiuni din partea unor oameni influenţi în servicii ca Ponta să candideze

Crin Antonescu: Sunt presiuni din partea unor oameni influenţi în servicii ca Ponta să candideze

by Ioana Popescu

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarant luni seara la B1 tv  că există persoane „influente în servicii” care fac presiuni  ca Victor Ponta să candideze la preşedinţie.

Preşedintele PNL afirmă că  sunt persoane „influente în servicii” care fac presiuni ca premierul Victor  Ponta să candideze la alegerile prezidenţiale de anul viitor, el menţionând  totodată că nu „bagă mâna în foc” PSD nu va face acest pas.

„Eu, să nu-mi cereţi detalii, că eu chiar nu le am, eu cred că există  presiuni şi din afara partidului, nu numai din interiorul partidului. Eu cred că  există presiuni poate şi din zona unor oameni influenţi în servicii, cred. Nu  acuz pe nimeni, până la urmă nu-i decât normal (…) Să candideze domnul Ponta,  că aici nu se fac experimente (cu un alt candidat din partea PSD, n.r.). Domnul  Ponta e un om care, fiind şi prim-ministru, arătând destule calităţi în această  perioadă, e un candidat. Nu poţi lua aşa, pe oricine pe motiv că e partidul  mare, că am văzut în 2009, un candidat destul de celebru”, a declarat Antonescu,  într-o emisiune a postului B1 TV.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.