Președintele PLUS, Dacian Cioloș, îl critică pe Liviu Dragnea pentru prestația de la Madrid, dar și pentru ipocrizia de care dă dovadă.

”E nevoie de mult tupeu, cum numai la PSD găsim, ca după ce ți-ai pus slugile din țară să-l dea în judecată pe Frans Timmermans, să te duci în fața socialiștilor europeni conduși de același Frans Timmermans și să vorbești despre valori comune. Nu există nimic european în comportamentul politic al PSD, acest partid nu are nimic european în el. Oamenii politici europeni nu pot fi prostiți cu discursuri duble și cu atacuri pe la spate din partea unor presupuși aliați”, scris președintele PLUS pe pagina de Facebook.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost huiduit, la finalul discursului pe care l-a susținut la Congresul PES (Partidul Socialiștilor Europeni) de la Madrid, de către europarlamentarul S&D Ana Gomes.

Pe de altă parte, Timmermans i-a trnsmis lui Dragnea că nu este suficiet să crești salariile și pensiile dacă nu respecți statul de drept și valorile democratice.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.