Home Politica Ciolacu suspendă negocierile privind rotativa până se rezolvă greva din învățământ și reforma pensiilor speciale / UDMR e de acord, PNL se opune

Ciolacu suspendă negocierile privind rotativa până se rezolvă greva din învățământ și reforma pensiilor speciale / UDMR e de acord, PNL se opune

by I. B.

Rotativa este în impas. Pe nepusă masă, Marcel Ciolacu s-a răzgândit și cere suspendarea negocierilor privind viitorul guvern până la rezolvarea solicitărilor sindicatelor și a reformei privind pensiile speciale.

Ciolacu și-a anunțat decizia pe Facebook

„Cred că, în acest moment, prioritatea tuturor decidenților politici trebuie să fie rezolvarea solicitărilor sindicatelor, dar și restanța majoră privind reforma pensiilor speciale. Până la rezolvarea acestor două priorități, orice negociere privind viitorul Cabinet trebuie suspendată”, a scris liderul PSD pe Facebook.

Pe Ciolacu l-a apucat grija de români: „Coaliția are datoria să se reunească în primul rând pentru urgențele românilor, iar programul de guvernare viitor este obligatoriu să prevadă soluțiile sustenabile și un termen clar pentru noua lege a salarizării”, a mai scis Ciolacu.

 UDMR este de acord cu această decizi, în schimb Nicolae Ciucă a declarat că rotatova trebuie să se petreacă la timp.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.