Home MediaMedia Ciolacu, indignat de sistemul corupt, deși PSD a condus România aproape trei decenii

Ciolacu, indignat de sistemul corupt, deși PSD a condus România aproape trei decenii

by Oana Stănciulescu

Premierul Marcel Ciolacu a ieșit ieri în conferință de presă să dezvăluie ceva ce toți românii știu – că în această țară, pe care cu onor o conduce, funcționează un sistem corupt și inert. Dar sistemul corupt cine l-a creat, sub ochii cui a fost creat, cu complcitatea cui a fost creat? Cine a condus România din 1989 încoace? Sau istoria PSD începe de alaltăieri, de când a crescut micuțul Marcel? De când este în politică Marcel Ciolacu? De ieri sau de vreo două decenii, imediat după ce și-a închis balconul și i-a apărut în suflet sentimentul patriotic și certitudinea că se va sacrifica pentru țară din funcții publice, plătite de cetățenii aștia care ajung să fie schingiuiți și înfometați? 

Declarațiile de ieri ale lui Marcel Ciolacu îngroapă România, sunt ca un turnesol care arată de fapt cum este această țară, dar și cum va fi de acum încolo- o țară care este în Europa , dar care funcționează ca în America Latină, o țară în care demnitarul nu pățește nimic, în care nu există vinovății la vârf.

„Nu am nicio milă pentru ticăloșii care au creat aceste azile ale groazei. Avem o problemă de fond: a unui sistem corupt și inert”, a spus ieri șeful guvernului și al PSD. Vorbe goale, care au menirea să inducă în eroare votanții care sunt chemați la anul la vot. Atât și nimic mai mult.

Acest subiect va dispărea până la toamnă, nu va mai interesa pe nimeni. Ale și alte cazuri vor apărea și se vor stinge ca și când nimic nu a fost real, în declarații sforăitoare ale unor politicieni care nu au mamă, nu au tată, nu au rușine.

„Avem 3 priorități: toate centrele pentru copii, persoane vârstnice sau cu dizabilități, e stat sau private, vor fi controlate și reanalizate toate autorizațiilor. Termenul: o săptămână. În al doilea rând solicit autorităților de drept toleranță zero față de grupurile infracţionale care au jefuit aceste persoane total neajutorate. Am stabilit cu ministrul justiției ca soluționarea acestor cauze să fie o prioritate. În al treilea rând, fac un apel către toate cultele, BOR, dar și ONG-uri, avem nevoie de implicarea dvs”, a mai spus Ciolacu.

Observatorul european Marcel Ciolacu a făcut această declarație în trecere prin România. Nimic despre prezent, totul despre viitor.

În România, verbul nu se mai conjugă la prezent, ci doar la viitor. atunci se vor fi făcut toate câte în lună și stele.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.