Preşedintele Traian Băsescu a declarat la B1 că a discutat cu Patriarhul Daniel la Cotroceni despre implicarea bisericii în campania electorală.

Întrebat ce părere are despre întâlnirea pe care a avut-o premierul Ponta cu Patriarhul Daniel, Traian Băsescu a declarat că are încredere că preoţii, în marea parte, vor sta deoparte de partide, dar că patriahul este un tip pragmatic care are nevoie de bani.

„Eu sper, şi asta am discutat cu patriarhul, la Cotroceni, ştiu cum a procedat în alte situaţii, când era mitropolit, nu a lăsat biserica să se implice, nu a stimulat-o să se implice şi a atenţionat întotdeauna preoţii să nu se implice.

Trebuie să recunoaştem că preafericitul e un tip foarte pragmatic. Are nevoie de bani să-şi termine Catedrala, se zbate să aibă bună relaţie cu majoritatea, e clar că se încearcă apropierea preoţilor de partide, dar cred că marea majoritate vor rămâne deasupra bătaliei politice”, a declarat Băsescu.

loading...

1 COMENTARIU

  1. Apoi, de! Fiecare cu scopul si orgoliul sau !?! Dar cu dorintele noastre ale romanilor cum ramane?! Noi n-avem drepturi si dorinte in tara asta unde platim la fiece pas cate ceva pentru stat? Si noi vrem sa nu se mai fure atata , mai ales la nivel ultra-superior ,sa nu mai traim de azi pe maine cu pensii care nu ajung si cu salarii mizerabile ,si dorim sa le lasam nepotilor nostri cate ceva ,asa cum ne-au lasat parintii nostri ,dar mai ales o tara curata , cu o economie cum am gasit cand am deschis ochii pe acest pamant !De ce magistratii nu dau curs tuturor dosarelor de hotie ?! Nu ne intereseaza puscaria in care intra cei ce au furat ,ci ne intereseaza sa li se confiste toate averile ilicite ,ca noi poporul de jos VEDEM TOTUL FFFFF CLAR , mai ales acum dupa un sfert de veac !?!NOI NE FACEM CA TRAIM ,EI SE PREFAC A GUVERNA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.