Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a decis sa se inregistreze in biroul sau de la Parlament in timp ce lanseaza un atact abject la adresa președintele PNL, partid cu ale carui voturi si-a obtinut functia. Printre insultele adresate de Zgonea fostului sef al Senatului se numara si aceea de „om instabil”.

Pesedistul Valeriu Zgonea vorbeste si despre nevoia de „respectare a votului dat de cetateni Uniunii Social Liberale”, prin ocuparea functiei de presedinte al Senatului de catre un senator ales sub sigla aliantei. Cu toate acestea, Zgonea nu nu face mentioneaza nimic despre modul in care e „respectat votul dat de cetateni USL” prin cooptarea la guvernare a Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania.

Gestul presedintelui Camerei Deputatilor este cu atat mai scandalos cu cat acesta si-a realizat filmarea folosind resursele Parlamentului, mai precis televiziunea cu circuit intens pe care Valeriu Zgonea a bugetat-o si a promovat-o intens ca fiind in scopul corectei informari. Filmuletul in care Zgonea citeste un mesaj agresiv de pe prompter a fost distribuit pe pagina sa oficiala de facebook.

Priviți și judecați prestatia celui care, oficial, este al treilea om din stat:

loading...

5 COMENTARII

 1. Respect Doamna Oana Stanciulescu. Ati ramas verticala si dupa ce Antena 3 a schimbat macazul. Sper sa nu aveti de suferit. Cat despre Zgonea … Doamne iarta-l ca nu stie ce face.

 2. dl Zgonea nu este demn pentru asemenea functie! astept si sper sa mai apuc ziua cand parlamentarii vor fi civilizati, culti, se vor respecta intre si mai ales vor respecta pe cei care i-au ales.
  pentru Oana Stanciulescu: un ziarist adevarat! o rog mult sa ramana asa!

 3. Zgunoiul tot zgunoi…Acest respectabil strungar(banuiesc ca si-a luat doctoratul) cu mintea de schisa ca fruntea lui ingusta ne da lectii de atitudine. Vai s-amar de noi, unde am ajuns.

 4. E sub orice critica individul asta cu numele Zgonea.
  Nu realizeaza cat este de ridicol ?
  Sa-si dea demisia este o functie data de USL care nu mai exista.
  DEMISIA
  La camera deputatilor e rasul lumii dupa Roberta a venit Zgonea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.