Jurnalista Andreea Pora spune că declarațiile președintelui Băsescu despre cum ”macoveismul este forma prostească a băsismului” sunt ”nefericite”, dar precizează că șeful statului rămâne ”un politician de mare forță”.

Întrebată, marți seară, la România Tv, dacă se simte ofensată de afirmațiile președintelui Băsescu de la Palatul Cotroceni, din timpul ceremoniei de Ziua Națională, Andreea Pora a răspuns:

”Da, sigur că a fost o sintagmă nefericită. Cred că trebuie să depășim cu toții aceste etape conflictuale pe niște mize care nu mai au importanță acum. Sper ca președintele să nu rămână captivul unor asemenea teme. Mă așteptam la mai multă înțelepciune la sfârșit de mandat”.

Jurnalista a vorbit conciliant despre șeful statului, pe care l-a descris drept ”un politician de mare forță. A dovedit-o în două mandate, acum a fost un moment foarte tensionat, a făcut o serie de greșeli, dar cred că și dânsul și noi toți o să putem să ne deconectăm și să privim cu ceva mai multă relaxare și umor această încrâncenare”.

”Nu trec cu ușurință (peste jignirea președintelui – n.r), doar cu ceva mai multă relaxare, nu e prima oară când face asemenea aserțiuni”, a mai spus Andreea Pora.

sursa- dcnews.ro

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.