Președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat că PSD are mari probleme în a găsi o persoană credibilă și corectă pentru a-l desemna premier.

„Dacă mă uit în curtea PSD nu știu dacă mai are cineva capacitatea să fie prim-ministru pe rigorile de integritate pentru că luați trei sferturi din conducere, o să ajungă probabil să desemneze un premier din rângul 7 de la geam, pentru că toată conducerea are probleme”,  a declarat liderul PNL.

Gorghiu consideră că PSD e deranjat că premierul nu va fi un condamnat penal.

„Am impresia, uneori, că declarațiile lui Dragnea vin într-o țară în care nu există ordine, nu există rigori, nu există nimic. Nu știu ce mai caută în Parlament. Ar fi trebuit să facă pasul în lateral și să spună că nu mânjesc Parlamentul cu problemele. Eu spun de multă vreme că nu are ce căuta un penal în postul de premier. PSD e surprins și deranjat că e posibil, în România, ca premierul să nu pună un condamnat penal. Dacă ar fi rațional și și-ar pune picioarele într-un lighean cu apă rece ar înțelege că nu are nicio legătură cu PSD, ci cu probleme sale. Președintele nu și-a manifestat simpatia pentru PSD sau PNL ci că vrea un Parlament care să respecte rigorile integrității”, a spus Alina Gorghiu.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.