Home Politica Antonescu: Ponta minte. Nu am avut o relaţie de familie. E o chestiune de uşoară mahala

Antonescu: Ponta minte. Nu am avut o relaţie de familie. E o chestiune de uşoară mahala

by Ioana Popescu

Crin Antonescu a declarat, miercuri seara, la RTV  că refacerea USL după alegerile europarlamentare din 25 mai este imposibilă pentru că despărţirea s-a făcut din motive foarte clare şi grave.

„E ipocrizie atunci când vobeşte de refacerea USL. Actele lui Ponta şi a celor din jurul lui au dus la ruperea USL. NU am fost prieten de familie. Nu ne-am intalnit niciodata cu familiile. Am avut o relatie politica apropiata ca doi oameni care au constituit o alianţă.”, a spus Antonescu în cadrul unei intervenţii prin telefon la Romania TV.

„Am fost o dată într-adevăr la ziua fetiţei lui cu familia într-un loc public şi am fost eu la el acasă şi el la mine acasă, dar am vorbit doar politică. Nu a fost ceea ce se numește o relaţie apropiată de familie. E una din minciunile care contează cel mai puţin. Nu trebuie comparate relaţiile dintre doi vecini cu cele de familie. (…) E o chestie de uşoară mahala. Să rămânem cu simţul umorului pentru că altfel îmi este greaţă. Dacă vrea să mă susţine la preşedinţie e doar o soluţie. Să mă susţină şi fără refacerea USL. E singura soluţie dacă PSD merge totuşi cu ipocrizia înainte.”, a declarat Crin Antonescu.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.