Home Actualitate VIDEO. Protest antiguvernamental de amploare la Belgrad. Se cere revocarea licențelor TV pentru două posturi, dar se cer și demisii în guvern, după atacurile mortale din Serbia

VIDEO. Protest antiguvernamental de amploare la Belgrad. Se cere revocarea licențelor TV pentru două posturi, dar se cer și demisii în guvern, după atacurile mortale din Serbia

by George Avram

Zeci de mii de persoane au protestat vineri la Belgrad, pentru a treia oară în această lună, ca să își exprime nemulțumirea față de atitudinea și deciziile guvernului după atacurile mortale care au avut loc în Serbia în această lună. Oficialii le-au ignorat revendicările și au spus că protestatarii sunt manipulați de servicii secrete străine, potrivit AP.

Partidul președintelui sârb Aleksandar Vucic a organizat o contramanifestație într-o localitate aflată la nord de Belgrad, la care au luat parte de asemenea mii de oameni.

Zeci de mii de oameni la protestul antiguvernamental de la Belgrad

Protestatarii au scandat împotriva guvernului și au solicitat demisia lui Aleksandar Vucic. Ei au cerut, de asemenea,  demiterea a doi miniștri, dar și revocarea licențelor de emisie pentru două televiziuni despre care aceștia susțin că promovează violența și glorifică infractorii.

Activista Jelena Mihailovic a citit revendicările opoziției în fața Adunării Naționale, spunând că oponenții guvernului vor pur și simplu „să trăiască fără frică în propria lor țară”.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.